Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

7 μαθήματα για τον έρωτα και το σεξ αλά Γαλλικά

Τι μας διδάσκουν οι Γαλλίδες επί του θέματος;

  Ταξίδι ή προορισμός; Το 2012, ο ψυχίατρος και σεξολόγος Philippe Brenot στο βιβλίο του με τίτλο «Les Femmes, Le Sexe Et L’amour» αναφέρεται σε μια έρευνα που έγινε στη Γαλλία, σε 3.404 γυναίκες για τη σημασία του οργασμού στην ερωτική τους ζωή. Το 44% των ερωτηθέντων απάντησε πως δεν είχε πρόβλημα αν δεν έφτανε στην κορύφωση, αρκεί κατά τη διάρκεια του σεξ, να υπήρχε ένταση και πάθος, ενώ ένα μικρό ποσοστό θεωρούσε σημαντικό να φτάσει σε οργασμό κάθε φορά που έκανε σεξ. Συμπέρασμα, πως το ταξίδι πολλές φορές είναι πιο σημαντικό από τον προορισμό.
 Δεν παίζει ρόλο η ηλικία: Στην Γαλλία τουλάχιστον, δεν ισχύει η πεποίθηση πως όσο μεγαλώνεις πέφτει η ερωτική επιθυμία. Για το λόγο του αληθές, μια έρευνα που έγινε έδειξε πώς το 90% των Γαλλίδων άνω των 50 απολαμβάνουν το σεξ εξίσου με τις γυναίκες των 20. 
Το φλερτ δίνει ζωή: Δεν είναι το παν το σεξ. Η επικοινωνία, το παιχνίδι, η επιστράτευση της γοητείας, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που σε ανεβάζει ψυχολογικά. Τονώνει την αυτοπεποίθησή σου και σε βάζει σε μια διαδικασία παιχνιδιού. 
Η τέχνη του ρομαντισμού: Οι Γαλλίδες αγαπούν το ρομάντζο. Θέλουν να γοητεύσουν αλλά και να γοητευθούν από το άλλο φύλο. Σε μία έρευνα που έγινε ανάμεσα σε Γαλλίδες και Αμερικανίδες τα αποτελέσματα έδειξαν πως «Οι Γαλλίδες είναι μαραθωνοδρόμοι ενώ οι Αμερικανίδες είναι sprinters» με απλά λόγια είναι ωραίο μερικά πράγματα να παίρνουν το χρόνο που χρειάζονται για να «ωριμάσουν». O γάμος δεν είναι ο μόνος τρόπος για να δηλώσεις πίστη και αφοσίωση στο σύντροφό σου: Οι Γάλλοι πιστεύουν πως ο γάμος δεν είναι το άλφα και το ωμέγα σε μία σχέση. Όταν βρουν το άλλο τους μισό επιλέγουν να τα δώσουν όλα και να μείνουν αφοσιωμένοι σ΄αυτό αλλά χωρίς να τους δεσμεύει κάτι. Είναι καθαρά προσωπική επιλογή, δεν καθορίζεται από όρκους αιώνιας πίστης και «τελετές με μάρτυρες» για να επιβεβαιώσουν την αγάπη τους Κράτα κάτι κρυφό…είναι πιο σέξι: Η Γαλλίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός Arielle Dombasle, έχει πει εύστοχα «Never walk nude in front of your lover.» Όταν βρίσκεται κανείς σε μία σχέση, η οικειότητα και η άνεση που νιώθει με τον άλλον μετά από καιρό σαμποτάρει τον έρωτα και την μαγεία των πρώτων ημερών. Όταν αγωνιάς να ανακαλύψεις τον άνθρωπο που είναι δίπλα σου. Προσπαθήστε λοιπόν να παρατείνετε το χρόνο αυτό. Γιατί όχι; Σηκωθείτε από το κρεβάτι και ρίξτε κάτι σέξι και ανάλαφρο πάνω σας. Θα είναι ορατά όσα εσείς θέλετε να δείξετε και όσα εκείνος χρειάζεται να δει. Η φαντασία ενεργοποιείται υπέρ και των δύο σας.
Είναι ωραίο όταν κινείτε τα νήματα: Μια έρευνα που διεξήχθη στη Γαλλία το 2008, έδειξε οι Γαλλίδες γίνονται όλο και περισσότερο διεκδικητικές στο σεξ. Δεν υπάρχουν ταμπού και στερεότυπα. Θες κάτι; Διεκδίκησε το. Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.



Πηγή: jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου