Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

3 συναυλίες για την επιστροφή

Μην τις χάσεις...Δείτε περισσότερα








Γιάννης Χαρούλης 

 Οι «Μαγγανείες» του δημοφιλούς μουσικού και τραγουδιστή που παρουσιάστηκαν σε μια καλοκαιρινή μεγάλη περιοδεία στην Ελλάδα, ανεβαίνουν στις 9 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο του Λυκαβηττού. Ιστορίες από τους προσωπικούς του δίσκους και τη συνεργασία του με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου μαζί με διασκευές. 



 Μαρία Φαραντούρη 

 Γιορτάζει πενήντα χρόνια καλλιτεχνικής πορείας με τη συναυλία «Χθες άρχισα να τραγουδώ» στο Ηρώδειο στις 17 Σεπτεμβρίου. Μια αναδρομή στους σημαντικότερους σταθμούς της καριέρας της με επιλογές από το έργο συνθετών όπως οι Μίκης Θεοδωράκης, Μάνος Χατζιδάκις, Διονύσης Σαββόπουλος, Θάνος Μικρούτσικος, Μάνος Λοΐζος, αλλά και ξένων συνθετών, όπως οι Zulfu Livaneli, Kurt Weil, Charles Lloyd, Lucio Dalla. Μια συναυλία που θα συμβάλει στην ενίσχυση του έργου του σωματείου «Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού». 


 Σωκράτης Μάλαμας

 Μετά από ένα καλοκαιρινό ταξίδι σε πολλά μέρη της Ελλάδας ο τραγουδοποιός με τους πιο φανατικούς φίλους θα φτάσει στην Πετρούπολη για μια συναυλία στο Θέατρο Πέτρας, στις 7 Σεπτεμβρίου. Τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, αγαπημένες του συνθέσεις άλλων τραγουδοποιών, παλιά λαϊκά, ροκ με την παρέα δεξιοτεχνών μουσικών που τον συντροφεύουν τα τελευταία χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου